×

Vi brinner

Ja, bildligt talat alltså. Vi brinner för att göra dig fri från allt teknikstrul. Vi tycker om att lyssna på våra kunders problem och att hitta den där speciella tekniken som gör arbetsvardagen härligt effektiv och smidig.

Framtidens teknik är din
Vi älskar teknik som ligger i framkant, som gör det omöjliga möjligt. Den tekniska utvecklingen går snabbt men Linford är med och bevakar för att kunna erbjuda de nya lösningar som kan ge dig ett effektivt arbetsliv.

Livet är enkelt

Våra lösningar kan du använda utan att vara det minsta teknisk.

Tekniken är enkel och funktionell och vi ger alltid bra introduktioner. Men om det ändå är något som krånglar så har vi en duktig kundsupport som står på tå för dig.

Vår kultur

Låt oss ge dig den service du förtjänar.

Vårt mål är att det ska vara professionellt och kul på jobbet - och att det ska finnas utrymme att vara en hel människa. Vi vet att den som har balans mellan jobb och fritid mår bra och orkar engagera sig i båda världarna. Och engagemang är vårt viktigaste värdeord.

Kontakt.

Kontakt

E-post:
info@linford.se

Adress:
Linford AB
Radiatorvägen 15
702 27 Örebro

Support & Kundservice

+46 (0) 19-277 22 70
support@linford.se

Öppettider:
mån-fre: 08.00–17.00
lunch: 12.00-13.00

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.