Stina Storm: ”Önskar att jag haft den redan förra året”

När arbetet flyttades hem upptäckte hon vikten av att ha bra uppkoppling, bra kamera, bra skärm och ögonkontakt. Med sin nya Flex-skärm skapar hon levande stadskärnor från hemmakontoret.  

Kanske har du redan träffat henne?

VD på nystartade NKPG CITY är Stina Storm något av en profil inom näringslivet. Genom strategier kring samverkan mellan kommun och näringsliv, processledning och föreläsningar arbetar Stina för att skapa levande stadskärnor i och hjälper handeln, besöksnäringen och fastighetsägare till bättre affärer.

Numera sköter hon nästan allt digitalt.

– Jag har arbetat väldigt mycket hemifrån under pandemiåret och verkligen känt behovet av en bättre kamera och skärm när jag nätverkar.

 

”Behöver inte vara teknisk”

– Många använder laptopkameran, precis som jag gjorde, och kollar samtidigt på en annan större skärm. Men man tappar något när den som pratar syns i profil, inte minst ögonkontakten. Nu har jag haft min nya skärm från Linford i drygt en månad och önskar att jag hade den redan i mars förra året.

Stina berättar att hennes möten blir effektivare och budskapen starkare när hon kan behålla ögonkontakten och samtidigt både synas och höras kristallklart.

Skärmen som Stina använder är portabla Flex 27”, den senaste från Newline-familjen, med knivskarp 4K-bild, touchfunktion, inbyggd soundbar, mikrofon och kamera.

– Den är superenkel. Man behöver inte vara teknisk för att förstå var man stoppar in sladden, det är bara att köra.

 

Flexiblare möten och föreläsningar

– Det är faktiskt personer i mitt nätverk som redan noterat att jag har bra bild och ljud och frågat vad jag använder. Det har fungerat klockrent så jag är supernöjd.

Utöver sitt arbete på NKPG CITY arbetar Stina även som utbildare i YH utbildning på distans för blivande upplevelsearrangörer. Här kommer skärmen verkligen till sin rätt och skapar bättre förutsättningar för engagerande distansmöten. Nu ser hon framemot fler flexibla möten, föreläsningar och mer nätverkande.

– Efter semesterperioderna har jag så gott som dagligen nyttjat fördelarna med Flex som ger mig bättre möten. Det är skönt att ha ett verktyg som verkligen fungerar!

 

Foto: Anders Storm.

 

 

Vill du också ha bättre digitala möten? Hör av dig till oss på Linford, vi hjälper dig.