Hisense Goboard

Den första interaktiva skärmen som har fått EDLA Google Certifieringen.

EDLA-certifiering gör det möjligt för användare av Google Mobile Service att enkelt installera appar med Google Play™ butiken på sin Hisense-skärm. Administratörer kan också hantera appinstallationer och få tillgång direkt till Google Drive och YouTube, plus enkel åtkomst till Google Classroom, Dokument, Presentationer och Kalkylark. GoBoard och GoBoard Live kommer nu också att dra nytta av de senaste Android 13-säkerhetsförbättringarna inklusive ytterligare skydd mot appsårbarheter genom Google Play Protect.


Med inbyggda högtalare på 2x15W och en subwoofer på 20w samt Dolby Atmos, ger skärmen ett riktigt bra ljud. Självklart finns det både digital och analog ljudutgång om man skulle vilja koppla vidare till externt ljudsystem

GoBoard Live och GoBoard finns i storlekarna 65", 75" och 86". Skillnaden på GoBoard Live och GoBoard är att GoBoard Live har inbyggd 4K Kamera och 8 stycken Mikrofon Array för djuduptagning med upp till 12m

Innex Connect Bundle

Effektivisera dina möten


Innex Connect-setet innehåller en högtalartelefon, mottagare och en 4K AI kamera  som är fullspäckad med funktioner för att förbättra dina konferensupplevelser. Med bara ett klick kan du enkelt dela din bärbara dators skärm till en stor skärm så att alla i rummet kan se. Få tillgång till din konferenskamera trådlöst utan att oroa dig för längden på kabeln. Anslut varje del av din kringutrustning för videokonferens, med en enda kabel till din bärbara dator.Njut av friheten och bekvämligheten med Innex Connect kit.


Bring Your Own Meeting

Få åtkomst till dina möten snabbt och säkert med din egen enhet! Innex Connect erbjuder fullt BYOM-stöd, vilket gör att du enkelt kan ansluta din bärbara Windows- eller Mac-dator till högtalartelefonen med bara en kabel, och dela din skärm och komma åt konferenskameran trådlöst.

Mago MTR System

Unik plattform för videomöten


Ett utseende för över 15 videokonferenssystem. Nu behöver man inte välja rum längre beroende på vilken typ av videomöte man ska delta i. Med Mago får du tillgång till de vanligaste videokonferensplatfformarna på marknaden. Bjud in rummets kalender och starta mötena med ett knapptryck, eller var spontan och starta ett möte från teams, Zoom, Google meet eller Webex när du själv känner för det.

Mago Workplace


 Mago Workplace är en interaktiv whiteboard. Bjud in deltagere att delta via mobil, pekplatta eller dator. aktivera skriv rättigheter för respektive deltagare så kan de vara med att infohga bilder, 3D objekt, skriva, rita. Mago Workplace är ett väldigt kraftfullt verktyg att arbeta med både lokalt men även för dem som behöver delta på distans. Det går även att starta ett videomöte direkt ifrån Workplace om det skulle behövas.


+ 15 fler videokonferensplattformar

Skärmdela enkelt


Med Mago kan du koppla upp och skärmdela din dator enkelt antingen med HDMI kabel eller trådlöst med Cast, MiraCast, Airplay, Mago link eller via en webbläsare. Det finns alltid ett sätt att enkelt kunna presentera sin egna presentation lokalt på sin dator.

Har du filer på Onedrive, google drive eller dropbox så kan du editera dem på en interaktiv skärm för att sen spara dem  på ditt egna lokala moln