Hisense Goboard

Den första interaktiva skärmen som har fått EDLA Google Certifieringen.

EDLA-certifiering gör det möjligt för användare av Google Mobile Service att enkelt installera appar med Google Play™ butiken på sin Hisense-skärm. Administratörer kan också hantera appinstallationer och få tillgång direkt till Google Drive och YouTube, plus enkel åtkomst till Google Classroom, Dokument, Presentationer och Kalkylark. GoBoard och GoBoard Live kommer nu också att dra nytta av de senaste Android 13-säkerhetsförbättringarna inklusive ytterligare skydd mot appsårbarheter genom Google Play Protect.


Med inbyggda högtalare på 2x15W och en subwoofer på 20w samt Dolby Atmos, ger skärmen ett riktigt bra ljud. Självklart finns det både digital och analog ljudutgång om man skulle vilja koppla vidare till externt ljudsystem

GoBoard Live och GoBoard finns i storlekarna 65", 75" och 86". Skillnaden på GoBoard Live och GoBoard är att GoBoard Live har inbyggd 4K Kamera och 8 stycken Mikrofon Array för djuduptagning med upp till 12m

Innex Connect Bundle

Effektivisera dina möten


Innex Connect-setet innehåller en högtalartelefon, mottagare och en 4K AI kamera  som är fullspäckad med funktioner för att förbättra dina konferensupplevelser. Med bara ett klick kan du enkelt dela din bärbara dators skärm till en stor skärm så att alla i rummet kan se. Få tillgång till din konferenskamera trådlöst utan att oroa dig för längden på kabeln. Anslut varje del av din kringutrustning för videokonferens, med en enda kabel till din bärbara dator.Njut av friheten och bekvämligheten med Innex Connect kit.


Bring Your Own Meeting

Få åtkomst till dina möten snabbt och säkert med din egen enhet! Innex Connect erbjuder fullt BYOM-stöd, vilket gör att du enkelt kan ansluta din bärbara Windows- eller Mac-dator till högtalartelefonen med bara en kabel, och dela din skärm och komma åt konferenskameran trådlöst.

Astrogate BYOM

Skärmdela enkelt


Astrogate Station stödjer även uppkoppling via Miracast, airplay och Astros egenutvecklade app. Välkomstskärmen kan anpassas för kundens egna behov utifrån vilken information man vill ska synas här. Man kan även dela skärmen med upp till fyra enheter samtidigt.

 Trådlös presentation & videomöte

Med Astrogates BYOM lösning kan du enkelt koppla upp dig helt trådlöst i dina videomöten. Du kan dela din skärm, samtidigt som du fångar videoströmmen från din kamera och mikrofon som sitter monterade vid skärmen. Om skärmen är en interaktiv, så får du även med touch från din dator, och kan styra den direkt på den interaktiva skärmen.